Nyhedsbrev

Udlejning af lejligheder. De sidste lejligheder stod færdige i foråret 2018.

”Vores mål er altid tilfredse lejere. Det får vi blandt andet ved at have tjek på alt fra A til Z.” Administrationschef ved Vidar Ejendomme Marianne Riisbøll Præstegaard.

Vidar Ejendomme står for udlejning og administration af Peter Sabroes Gades 182 lejligheder. Du kender os på, at vi er i øjenhøjde med vores lejere. Hos os kan du altid få fat i en ejendomsadministrator, som er klar med hjælp og svar på tvivlsspørgsmål.

Bygherre: Private investorer
Ingeniør: Orbicon
Arkitekt: Arkitema Architects
Totalentrepnør: Raundahl & Moesby
Udlejning og ejendomsadministrator: Vidar Ejendomme

Vidar Ejendomme er etableret i 2006, ejet og drevet af direktør Lars Horst Petersen, administrationschef Marianne Riisbøll Præstegaard og økonomichef Klaus Mogensen. Vidar Ejendomme holder til i M.P. Bruuns Gade i Aarhus C, beskæftiger 11 medarbejdere og står på en stærk lokal forankring, som udleves via et dedikeret engagement omkring at skabe gode boliger og boligforhold i smilets by.

Det handler om ordentlighed. Og hos Vidar Ejendomme bliver det meget konkret i form af, at lejeboligen skal være i orden hele vejen rundt, fra de ydre rammer til faciliteterne. Lejeaftalen bliver gennemgået, til den er 100 % korrekt, og tilsvarende gælder den personlige kontakt.

”Vi er kendt for at være tilgængelige og for at yde en høj service, dette vil vi altid bestræbe os på at gøre.” Direktør Lars Horst Petersen.