Nyhedsbrev

Velkommen indenfor i de eksklusive 4 værelses lejligheder på Peter Sabroes Gade 12 og 16, Aarhus C.

4-værelses lejligheder – når du vil bo eksklusivt, udsøgt, unikt

11 unikke 4-værelses lejligheder har det hele, god plads, god placering, flot arkitektur, lækker indretning – drømmeboligen på Peter Sabroes Gade i hjertet af Aarhus, tæt på strand, havn, natur og indre by.

Her kan du håndplukke din drømmelejlighed. Der er i alt 11 stk. 4-værelseslejligheder, som varierer fra 89 til 93 m2 og indeholder tre gode værelse, med et eller flere indbygningsskabe, og en stor stue (fra 14 til 21 m2). Med altanudgang direkte fra stuen, får man optimal glæde af lyset og naturen. Disse lejligheder indbyder til individuel og personlig indretning og fås til en månedlig husleje, der spænder fra kr. 11.900 til kr. 12.700.

”Vi har placeret dørene efter at udnytte kvadratmeterne optimalt, så rummet bliver ’helt rent’ til indretning. Med skabet bag døren er der ingen spildplads.” Administrationschef Marianne Riisbøll Præstegaard, Vidar Ejendomme.

De 11 4-værelses lejligheder er placeret i blok 1, 3 og 9, alle med en dejlig tre meter lang sydvendt altan. Her er rigtig god plads (i alt 4,5 m2) og sol hele dagen.

Tre af de eksklusive lejligheder på 89 m2 (boligtype g i blok 3) har fået et ekstra indbygningsskab i et af værelserne.

”Depotet, der i forvejen var ret stort, har vi gjort en smule mindre, for at give plads til et ekstra indbygningsskab. Vi har altid fokus på at skabe funktionelle boliger med høj komfort og mulighed for personlig indretning.” Administrationschef Marianne Riisbøll Præstegaard, Vidar Ejendomme.

Tre af de 4-værelses lejligheder rummer depotrum, øvrige har adgang til praktisk depotrum under blok 1 og 2, 8 og 9.

Adresse

Peter Sabroes Gade 12-16, Aarhus C