Nyhedsbrev

Velkommen indenfor i de eksklusive 3 værelses lejligheder på Peter Sabroes Gade 12 og 16, Aarhus C.

3-værelses lejligheder –  din drømmebolig tæt på strand, havn og by

3-værelses lejligheder placeret i top og bund af den skrående Peter Saboes Gade-grund giver en perfekt placering, uanset hvor du bor. Lejlighederne varierer fra 58 til 90 m2 og en månedlig husleje fra kr. 8.500 til kr. 10.950.

Diversitet er nøgleordet for disse 71 fantastiske 3-værelses lejligheder, der er indrettet top-funktionelt med fokus på mulighed for personlig indretning. Hver kvadratmeter er udnyttet optimalt, fx har alle lejligheder et værelse med indbygningsskab, i det rummelige badeværelse har bordarrangementet fået god plads og selskab af eksklusivt væg til væg-spejl, og i lejligheder med god plads i køkkenet, er der indrettet med ekstra skabe.

Ideel delebolig:
36 3-værelses lejligheder på Peter Sabroes Gade er praktisk disponeret, hvis man ønsker en delebolig eller bofællesskab. Her er de to værelser adskilt af stue/opholdsrum.

Perfekt til den unge børnefamilie:
18 3-værelses lejligheder på Peter Sabroes Gade egner sig godt til den unge familie med børn. Her er to værelser i en praktisk fordelergang (med depotrum) adskilt af badeværelse.

Alle ledige 3-værelses lejligheder

Alle lejligheder af denne type er udlejet.
3-værelses lejligheder er placeret i blok 1, 2, 3, 6, 7 og 8

Alle med en dejlig tre meter lang sydvendt altan. Her er rigtig god plads (i alt 4,5 m2) og sol hele dagen. Bemærk: Blok 2 og 8 består udelukkende af 3-værelses lejligheder.

Adresse

Peter Sabroes Gade 12-16, Aarhus C