Nyhedsbrev

Velkommen indenfor i de eksklusive 2 værelses lejligheder på Peter Sabroes Gade 12 og 16, Aarhus C.

2-værelses lejligheder – for de kræsne og kvalitetsbevidste bymennesker

Her får du en af byens absolut lækreste 2-værelses lejlighed. Der er i alt 60 stk. 2-værelses lejligheder fra 42 til 73 m2, fordelt på hele Peter Sabroes Gade-grunden og til en månedlig husleje, der varierer fra kr. 6.500 til kr. 9.900.

Lejlighederne med to værelser varierer meget i størrelse og derfor også i indretning. Hver og én er speciel, og du kan derfor netop håndplukke den, der passer til din livsstil og boligdrøm. Nogle lejligheder har et praktisk depotrum, andre adskiller sig fx på, hvordan værelse og stue er placeret i forhold til hinanden.

Alle lejlighederne har et værelse med indbygningsskab, samt langt bordarrangement på badeværelset med eksklusivt spejl, der dækker hele væggen samt spejl over det væghængte toilet.

Alle ledige 2-værelses lejligheder

Alle lejligheder af denne type er udlejet.
2-værelses lejligheder findes i blok 1,3,4,5,6,7 og 9
Lejligheder i blok 4 og 5 har altaner (op til 4,5 m2), der vender mod vest og får glæde af den lune eftermiddagssol, med undtagelse af fire 2-værelses lejligheder i blok 4 og 5, som vender mod øst, og hvor man derfor kan nyde morgenkaffen til solopgangen og formiddagssolen.

Lejligheder i blok 3, 6, 7 og 9 har et fantastisk view ud over hele byen.

Adresse

Peter Sabroes Gade 12-16, Aarhus C